top of page

Redefine the ordinary

Ontwerper Lotte Swart

 

Ben je op zoek naar een ontwerper die je visie tot leven kan brengen? Maak kennis met Lotte Swart, de creatieve geest van de studio, gevestigd in Tilburg. Als ontwerper streeft Lotte ernaar uitzonderlijke producten en ervaringen te creëren die vernieuwend zijn in hoe we alledaagse objecten produceren en ervaren.

 

Met meer dan 7 jaar ervaring in productontwerp waarvan 3 jaar bij een ontwerpbureau, heb ik de kans gehad om met veel verschillende klanten samen te werken en te ontwerpen voor hun specifieke behoeften. Mijn focus op duurzaam ontwerp zorgt ervoor dat mijn werk er niet alleen esthetisch uitziet, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

 

Communicatie en vertrouwen zijn essentieel in het ontwerpproces en hier besteed ik dan ook extra aandacht aan. Door samen te werken met mijn klanten en ze te begeleiden door drie verschillende fasen, streef ik ernaar ontwerpen op te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook vernieuwend zijn. Dus of je nu een nieuw product wilt creëren of een bestaand product wilt vernieuwen, ik sta klaar om te helpen!

IMG_3610 kopie-1small2.jpg

Ervaringen van anderen

For sure Lotte is creative; she came up with beautiful designs, but what is more important is that she truly listened to our wishes and asked the important why and how questions.

Due to this dialogue, the nice design transformed into a beautiful, user friendly and sustainable product."

Edwin Dilling | Project manager | Grodan BV.

Lotte heeft voor BOXO een herbruikbare verzendverpakking ontworpen. Ze heeft een prachtig ontwerp gemaakt die tot de verbeelding spreekt. Dit ontwerp is een natuurlijk gevolg van haar creativiteit , inlevingsvermogen en kwaliteit om tot de kern te komen.

Wij van BOXO raden Lotte dan ook zeker aan, al hopen we dat ze niet te populair wordt zodat we nog een tijd van haar diensten gebruik kunnen blijven maken.

Marcel Kleizen | Founder | BOXO

Lotte is een ontzettend leuk persoon om mee samen te werken. Haar inzet geeft elk stadium in het design proces een creatieve boost.

Ze is nauw betrokken geweest bij het ontstaan van onze concept bike “New Horizon”, waarin haar deelname van ideation tot concept tot geweldig resultaat heeft geleid.

Arif Veendijk | Design lead | Kruitbosch

I worked with Lotte over a period of two years. She's very professional in her approach. It was great seeing her leading my project from brainstorm, development to an actual product including packaging. She's great at listening and translating your wishes into design.

Her personality makes her a great person to work with. I have full confidence that she'll thrive as an entrepreneur and I would recommend her to everyone who wants to develop a concept/ product."

Marissa Garland | Business owner | DIN DIN

Nieuwsgierig geworden...

Heb je een project in gedachten? Of wil je gewoon even kennismaken? Stuur gerust een berichtje!

Contact

Studio in Tilburg
The Netherlands


Member of BNO

  • whatsapp
  • linkedin
  • insta
bottom of page